IN MY NAME

Victoria Deluxe steunt het burgerwetsvoorstel van In My Name. Bij 25.000 handtekeningen vóór 17 mei komt dit voorstel op de agenda van het federaal parlement. Teken jij ook?

Victoria Deluxe steunt In My Name!

In België leven en werken nog altijd ongeveer 150.000 ongedocumenteerde burgers in precaire omstandigheden. Zij zijn kwetsbaar voor uitbuiting, genieten geen sociale bescherming en worden stelselmatig gecriminaliseerd.

Er is blijkbaar #plekvrij in ons land, waarom niet voor hen die hier al zijn? Mo publiceerde hier al een opiniestuk over. Het is hoog tijd voor een rechtvaardig en humaan regularisatiebeleid. Als Victoria Deluxe steunen wij daarom het burgerwetsvoorstel van In My Name. Doe jij mee?

Na de WeAreBelgiumToo-campagne, zestig dagen hongerstaking, meerdere bezettingen en jarenlang actievoeren is eindelijk het moment gekomen waarop we de wet kunnen veranderen!  Als we 25.000 handtekeningen verzamelen voor 17 mei, komt het voorstel automatisch op tafel bij het Federale Parlement. Meer info over het voorstel vind je hier. Steun heldere, eerlijke en permanente regularisatiecriteria, teken het wetsvoorstel hier.

De In My Name-campagne is een initiatief van een brede coalitie van collectieven van ongedocumenteerde medeburgers (USPR, Zone Neutre, Coördination sans-papiers e.a.) en wordt ondersteund door organisaties verschillende hoeken van de samenleving. Van de cultuursector, tot de klimaatbeweging, het onderwijs tot de sociale sector; samen staan we achter dit voorstel, voor een menswaardig bestaan voor iedereen in België.

Meer info vind je op de  website, op Facebook en Instagram, of in deze video. 

Andere mensen uitnodigen om het voorstel te tekenen, kan met een paar klikken via send & sign.