Speak Out Gent - ER KAN VEEL MET WOORDEN

Speak-out is een schrijfopleiding voor jongeren in Gent, die in september 2018 van start gaat. Interesse? Stuur een e-mail naar agnes@victoriadeluxe.be om op de hoogte te blijven.

Ben je geïnteresseerd in taal en schrijf je graag?
Ben je tussen 16 en 30 jaar oud en woon je in Gent?
Heb je tijd om twee keer per maand in groep samen te werken?
Wil je graag constructieve feedback op je schrijfsels?
Droom je ervan om één van de nieuwe verhalenvertellers te worden?

Dan is Speak Out Gent iets voor jou! 

Volgend cultuurseizoen organiseren we een schrijfopleiding voor Gentse jongeren, onder de deskundige begeleiding van auteur Öznur Karaca en de coaches Nele Buyst en Matthias Velle.

Tussen september 2018 en mei 2019 gaan we aan de slag in twintig schrijfsessies met een groep van 12 gemotiveerde schrijvers (in spe). Speak Out richt zich tot de verhalenvertellers van morgen. Het is een schrijfopleiding waarin we je willen helpen om je stoutste schrijfdromen waar te maken.

We kiezen voor een interactieve benadering: we lezen en bespreken elkaars werk en je krijgt persoonlijke feedback op hoe en wat je schrijft.

Speak Out zoekt, voor wie doorzet, mee naar mogelijkheden om te publiceren en te performen. Zowel tijdens de literaire avonden van La Lettre A (die plaatsvinden in De Centrale) als op andere Gentse literaire evenementen, krijg je bijvoorbeeld de kans om eigen werk te brengen. Daarbij bieden we uiteraard de nodige coaching aan.

Interesse? Stuur een e-mail naar agnes@victoriadeluxe.be en we houden je op de hoogte van het verdere verloop.

Speak-out is een samenwerking tussen Victoria Deluxe, De Centrale, Boekhandel Limerick , TOTAAL en de literaire tijdschriften Kluger Hans en G. Met gewaardeerde steun van Stad Gent.