vacature

jobstudenten
de toekomstacademie EN younited9000

wie?

Bij Victoria Deluxe draaien er elk seizoen jobstudenten mee in de projecten voor jongeren (De Toekomstacademie en YOUNITED9000). Voor het seizoen 2024-2025 zijn we op zoek naar twee nieuwe studenten (18+). Zin om te werken in een geëngageerde omgeving waar ontmoeting en creatie centraal staan? Ondersteund door een warm projectteam? Lees dan vooral verder!

jobinhoud

Als jobstudent bij Victoria Deluxe

younited9000

Met YOUNITED9000 willen we de artistieke ontwikkeling van jongeren tussen 15 en 25 jaar stimuleren. Samen met drie kunstenaars begeleiden we hen in onze dans-, muziek- en theaterateliers. In dit proces staat de ontwikkeling van de jongeren centraal. Als procesbegeleiders zorgen we ervoor dat dit in de beste omstandigheden kan verlopen. 

Als lid van team YOUNITED9000

Schoolbezoeken

In de eerste weken van oktober gaan we op schoolbezoek om jongeren uit te nodigen voor het nieuwe seizoen 24’-25’. We verwachten dat je minstens 2 keer kan meegaan.

Ateliers

  • Elke woensdag van 11:00u tot 17:00u, vanaf eind oktober 2024 tot en met begin mei 2025

Weekend aan zee

  • Een weekend in december 2024 (ntb)

Werkweek

  • Eerste of tweede week van de paasvakantie 2025 (ntb)

Voorstellingen

Van 5 mei tot en met 9 mei 2025

de toekomstacademie

De Toekomstacademie is een activiteitenwerking voor en door jongeren van 16 tot 27 jaar. De stuurgroep, een groep geëngageerde jongeren, bedenkt en organiseert deze activiteiten. Ze vertrekken hiervoor vanuit de interesses en leefwereld van jongeren. Ontmoeting, verbinding en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. 

Als stuurgroeplid bij de Toekomstacademie 

In de eerste week van september geeft de stuurgroep het seizoen ‘24-’25 vorm (datum in onderling overleg af te spreken).

heb je interesse?

Stuur ten laatste op 28 juni 2024 je CV en motivatie (doorlopende tekst of video)

 
In jouw motivatie willen we graag een antwoord op deze vragen:
  • Iedereen die zich kandidaat stelt (18+ en student) wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek om elkaar beter te leren kennen. 
  • De gesprekken gaan door op woensdag 3 juli en vrijdag 5 juli. Laat in jouw motivatie weten welke momenten best voor jou passen. 

Heb je vragen of wil je meer info, neem dan zeker contact op met Nawel of Sophie via mail. 

Victoria Deluxe gaat voluit voor inclusie en erkent de diverse samenleving waarin we leven. Jouw uniciteit op vlak van leeftijd, geslacht, genderidentiteit, etnische afkomst, geaardheid, geloof, beperking of nationaliteit versterkt onze organisatie.