“YOUnited9000 neemt jongeren met een diverse achtergrond mee in een artistiek proces dat hen uitdaagt zichzelf en hun talent te ontwikkelen. Het uiteindelijke doel is om een aantal onder hen te laten doorgroeien naar de brede culturele sector en er hun stempel op te laten drukken.”

Uniek toonmoment!

Op 27 en 28 april is het jonge geweld van Victoria Deluxe opnieuw te gast in De Centrale. Voor het vierde jaar op rij vonden zij elke woensdagmiddag de weg naar YOUnited9000. 

Theater, dans en muziek vormden hun bron van inspiratie. Nadja Kruse, Abdelaziz Sarrokh en Michaël Brijs begeleidden de ateliers. Dat resulteert nu in een eerste podiumervaring! 

Tijdens dit uniek toonmoment laat het jonge talent ons delen in hun goesting om te spelen. Zorg dat je erbij bent en laat je meeslepen door deze 30-koppige brok energie.

Koop hier je tickets

Wie.

 

YOUnited9000 richt zich naar Gentse jongeren met heel diverse roots van 15 tot 25 jaar. Ontluikend jong talent kan ontbolsteren en zich artistiek ontplooien.

Wat.

 

YOUnited9000 organiseert drie ateliers die worden begeleid door drie kwaliteitsvolle kunstenaars met expertise in dans, theater en muziek.

Wanneer.

 

YOUnited9000 vindt elke woensdagnamiddag plaats tussen 12u30 en 16u30 van half oktober 2016 tot eind april 2017.

Dans


o.l.v. Abdelaziz Sarrokh


Theater


o.l.v. Nadia Kruse


Muziek


o.l.v. Michaël Brijs


Doorgroeitraject.

Jongeren die uit het bad van YOUnited9000 komen, krijgen elk seizoen de kans om mee te werken aan een of meerdere doorgroeiprojecten, volwaardige producties van Victoria Deluxe en andere culturele huizen.

YOUnited9000