veel gestelde vragen

Heb je een vraag die hieronder nog niet beantwoord wordt? Geef ons dan een seintje.

Dat kan! Voor onze Studio kan je terecht bij Gerold.

Voor vragen over de rest van het gebouwDe Expeditie contacteer je de coördinator van De Expeditie Steven.

Bij de start van nieuwe projecten lanceren we meestal een open oproepOnze jongerentrajecten starten in oktober met een kick off evenement waarop je kennis kan maken, in de Toekomstacademie kan je op elk moment instappen. We kondigen nieuwe oproepen en kick off’s altijd aan via onze website, sociale media en nieuwsbrief. Hou die dus in de gaten! Je mag ons ook altijd mailen of bellen als je interesse hebt, dan houden we je gegevens bij en contacteren we je persoonlijk bij de start van nieuwe projecten.

Mail je vraag of voorstel naar info@victoriadeluxe.be en probeer meteen zo concreet mogelijk te zijn. Omschrijf helder wat je vraag is én waarom je met ons in zee wilt. We bekijken alle vragen die binnenkomen en geven je zo snel mogelijk antwoord.

Door te mailen naar info@victoriadeluxe.be of ons op te bellen. Als we het gevraagde item nog op voorraad hebben, sturen we het je met veel plezier toe of maken we een afspraak voor afhaling op ons kantoor. 

In ons team draaien altijd een aantal vrijwilligers mee. We zetten er sterk op in dat zij een duurzame plek in ons team krijgen en dat ze waardevolle bijdragen aan onze werking kunnen leveren vanuit hun kracht en kwaliteiten. Omdat we de vrijwilligers goed willen coachen, kunnen we er maar een beperkt aantal laten meedraaien. Bij interesse: stuur een e-mail naar info@victoriadeluxe.be of bel ons op. 

Elk cultuurseizoen versterken we ons team met gedreven stagiaires uit alle richtingen. Omdat we kwaliteitsvolle begeleiding van iedere stagiair belangrijk vinden, kunnen we maar een beperkt aantal stagiaires tegelijk aannemen. Heb je interesse in een stage bij ons? Stuur dan zo vroeg mogelijk in het (voorgaande) academiejaar een e-mail gericht aan Agnes met daarin: 

    • – Een cv of portfolio 
    • – Een korte motivatie van waarom je graag stage wil lopen bij Victoria Deluxe 
    • – De modaliteiten van je school (hoeveel uur stage je moet lopen, in welke periode, wat de stagedoelen van de opleiding zijn) 

We werven onze jobstudenten uit de jongeren die zich duurzaam engageren in YOUnited9000 of de Toekomstacademie.

Momenteel zoeken we geen extra werkkrachten. Als dat verandert, publiceren we een vacature via onze website en een aantal jobsites. We laten het dan ook altijd weten via onze sociale media en nieuwsbrief. Spontaan solliciteren kan via info@victoriadeluxe.be.

Victoria Deluxe is een organisatie die structureel erkend wordt binnen het Kunstendecreet van de Vlaamse Overheid. Dat wil zeggen dat wij, net zoals de meeste cultuurhuizen in Vlaanderen, het grootste deel van ons werkingsbudget ontvangen van de Vlaamse minister van Cultuur. Elk jaar moeten we een uitgebreide verantwoording voorleggen over hoe die middelen besteed worden. En om de vijf jaar moeten we een aanvraagdossier schrijven voor de volgende vijf jaar. Een onafhankelijke expertencommissie beslist dan of we die gevraagde middelen toegewezen krijgen. Daarnaast worden we ook gesteund door Stad Gent en Provincie Oost-Vlaanderen. Dankzij deze steun kunnen we de instapdrempels voor onze projecten wegwerken, onze ticketprijzen laag houden, en de makers en spelers die voor ons werken correct vergoeden. 

Je wilt onze organisatie graag een financieel duwtje in de rug geven? Dat is heel fijn, alvast ontzettend bedankt! Je kan storten op onze rekening met vermelding ‘gift’. Giften zijn niet fiscaal aftrekbaar. We investeren alle giften rechtstreeks in onze jongerentrajecten YOUNITED9000 en De Toekomstacademie.

iban BE07 8939 4403 3266
bic VDSPBE91 (VDK Bank)