Tja, dit jaar blijft intens tot aan de eindmeet. De komende dagen proberen wij om de afgelopen periode stilletjes aan los te laten. We wensen jullie (en onszelf) ondanks alles een zachte landing van 2021 toe. En veel warmte! En minder mondmaskers! En meer lachende gezichten!

2022 zal niet minder intens zijn dan 2021 vermoeden we, zowel voor ons huis, als voor de samenleving, als voor ieder van ons. Laten we dus vooral dicht bij elkaar blijven en samen onze verbeelding inzetten voor een voluit duurzame, democratische en inclusieve samenleving.

Als je daar meteen mee wilt beginnen, dan bevelen we van harte aan om je handtekening te zetten voor https://inmyname.be/nl/

Er zijn 25.000 handtekeningen nodig tegen 17 mei 2022 om een burgerwetsvoorstel voor een helderder en humaner regularisatiebeleid in België op de agenda van het Federaal parlement te krijgen.

En nog een tip: wil je graag je steun voor onze sector mee uitspreken? Afspraak nu zondag 26 december om 14u op de Kunstberg in Brussel. Alle info op de pagina van Gents Kunstenoverleg.

Tot volgend jaar,

Team Deluxe

 

p.s. Klik hieronder op de foto’s om te weten te komen wie deze mensen zijn en wat ze bij Victoria Deluxe doen.