Search

#humansofdeluxe

“Zoveel verschillende mensen, hoe ga ik ooit onthouden wie ze zijn en wat ze hier doen?” Met dat gevoel gingen wij na onze eerste stageweek naar huis. Bij Victoria Deluxe passeert er elke dag véél volk; om te werken, om te repeteren, om te vergaderen, voor stage of om vrijwilligerswerk te doen… Omdat we iedereen die betrokken is bij de werking van Victoria Deluxe toch wilden leren kennen, zijn we begonnen met een minireeks waarbij we met mensen in gesprek gingen en hen op de foto zetten. Het resultaat daarvan hebben jullie al kunnen zien op onze sociale mediakanalen.

Jammer genoeg moeten we onze reeks tijdelijk op pauze zetten door het coronavirus. Onze stage ziet er momenteel anders uit dan gepland: omdat we allebei van thuis uit werken gebeurt alle communicatie en contact nu via de computer in plaats van face-to-face. Aangezien we graag onder de mensen zijn, was dat in het begin wel wat aanpassen. Het was altijd heel gezellig op Victoria Deluxe en het is jammer dat we de mensen nu niet beter kunnen leren kennen. Bovendien keken we erg uit naar maart en april vanwege alle werkweken en toonmomenten die gepland stonden. We waren benieuwd om te zien hoe het er allemaal aan toe gaat en de uiteindelijke resultaten te zien van alles waar we de vorige maanden mee zijn bezig geweest. Maar voor nu maken we er het beste van en we kunnen niet wachten om weer verder aan de slag te gaan met #humansofdeluxe!”

Elizabeth en Emma, stagiaires in seizoen 2019-2020

credits

Realisatie: Ellen Ecker en Constance Van Herreweghe (2020-2021), Emma De Snoeck en Elizabeth Tack (2019-2020) Begeleiding: Agnes De Maeseneir