#humansofdeluxe

“Boeiend aan werken bij Victoria Deluxe is dat je met je twee voeten in de wereld staat, door iedereen die over de vloer komt, door de verhalen, door de projecten en de thema’s waarrond we werken. We houden de vinger aan de pols.

Het team waar ik mee samenwerk bestaat uit verschillende karakters en profielen, van collega’s, vrijwilligers en studenten tot kunstenaars, maar we delen dezelfde mind set, visie en warmte. Daardoor is het fijn samenwerken en realiseren we bijzondere projecten en acties.

Ik coördineer al enkele jaren samen met Gerold het project YOUnited9000. Elke woensdag wordt het vanaf 12u30 gezellig druk op Victoria Deluxe, als de jongeren toestromen. Jongeren met verschillende achtergronden werken er intens samen. Ze maken nieuwe vriendschappen. Ze ontdekken talenten bij zichzelf. Er zijn boeiende gesprekken. Er wordt veel gelachen. De jongeren hebben een eigen plek gecreëerd, waar ze volledig zichzelf kunnen zijn. Zien dat je werk betekenisvol is, dat het zin geeft, dat jongeren openbloeien en sterker worden, geeft veel voldoening.

En als ik aan de toekomst denk, dan blijven de impact van de groeiende ongelijkheid en de klimaatverandering op onze samenleving belangrijke thema’s. Daarrond nieuwe perspectieven van hoop en verandering blijven creëren, vind ik een belangrijke missie”.

Liesbeth, medewerker proces en productie

credits

Realisatie: Ellen Ecker en Constance Van Herreweghe (2020-2021), Emma De Snoeck en Elizabeth Tack (2019-2020) Begeleiding: Agnes De Maeseneir