Sinds HET JAAR 2004 organiseert Victoria Deluxe naar aloude traditie dansnamiddagen op zondagmiddag. Door een intense samenwerking met de senioren van het Clubhuis voor Senioren uit Ledeberg en de Cel Senioren van de Stad Gent, werd deze aloude Gentse traditie opnieuw van onder het stof gehaald.

DJ Johan Pycke ging op zoek naar muziek en hits die de Gentse senioren opnieuw op de dansvloer doen verschijnen. Niet enkel Eddy Wally of Tom Jones behoren tot hun repertorium. Abba, Boney M en Technotronic verleiden menige oudere Gentenaar tot een danspas.

De Bal Populaires die ook dit seizoen worden georganiseerd gaan door in het Clubhuis voor Senioren te Ledeberg (Hundelgemsesteenweg 2A, Gent).

Volks vermaak op eigentijdse en legendarische muziek. Meer moet dat echt niet zijn! De toegang is gratis en allerlei dranken aan democratische prijzen. Ook het jong volk van Gent en omstreken is uitermate welkom.

Volgende Bal Populaires: 20/03/2005 (vanaf 14h – ook bereikbaar met het openbaar vervoer) en eind april in het kader van Time-Festival!

Dansen in Gent is een organisatie van Victoria Deluxe, Vooruit en De Ingang in een samenwerking met Danspunt, Seniorendienst en Dienst Kunsten Stad Gent.