Dominique Willaert schreef brieven aan 25 jongeren die hij leerde kennen tijdens zijn werk als artistiek leider bij Victoria Deluxe. Het zijn jongeren die in een voorstelling van ons speelden, hier stage deden of in YOUnited9000 en de Toekomstacademie zaten. De brieven zijn gebundeld in LATEN WE BEGINNEN dat op 22 juni 2020 verschijnt bij Uitgeverij EPO.

Dominique vroeg zich af hoe de jongeren van vandaag zich tot de wereld verhouden en daagt hen in zijn brieven uit om ideeën en alternatieven op te schrijven. Met veel enthousiasme delen de jongeren in hun antwoorden dromen, hoop en perspectieven op de toekomst. Resultaat is een brievenboek dat leest als een open dialoog over de wereld van nu en morgen, als een pleidooi om ongelijkheid en onrechtvaardigheid te bestrijden met onze verbeelding. Niet morgen, maar nu. Laten we beginnen!

Praktisch

Vanaf 22 juni kan je het boek bestellen via de website van EPO en enkele dagen later ligt het ook in je lokale boekhandel.

Woon je dicht bij de kantoren van Victoria Deluxe (Dok Noord 4F, 9000 Gent)? Dan kan je een exemplaar bij ons bestellen aan dezelfde prijs als in de boekenwinkel (20,00 euro) en bij ons komen ophalen. De opbrengst van deze actie gaat naar ons project de Toekomstacademie.